27/1:

Heldag med yoga på Fysiken i göteborg

 

Lördagen 27/1 arrangerar Fysiken i Göteborg en heldag med härlig yoga. Erik kommer undervisa en klass med axlarna i fokus, för balansen mellan stadiga och fria axlar. En annan av lärarna är supererfarna Milla Floryd.

Boka på Fysiken

 

 

26/12 och 6/1

 

YOGAworkshops PÅ ENDORFIN Lerum

 

Vid de här två unika dagarna hälsar Erik på på Endorfin i Lerum. Klasserna kommer handla om balansen mellan att göra och observera i yogan. När skall vi acceptera en situation, och när skall vi försöka ändra den? I yogatraditionen och särskilt i kroppslig yoga och tandrisk filosofi anser man att nyckeln till välmående finns här. Klasserna kommer fokusera på höftöppnare och bakåtböjar, och balansgången mellan att ta sig längre i ställningarna – och acceptera läget där man är.

BOKA PÅ info.lerum@endorfin.se www.Endorfin.se

 

Yogalärarutbildning Kungsbacka

 

Hösten 2016-Våren 2017 FULLBOKAD

Hösten 2017-Våren 2018

 

Erik undervisar i anatomi och biomekanik på Yogarooms yogalärarutbildning Art of life Teacher Training med Camilla Bergström! Erik har med sin bakgrund både som läkare och yogalärare en unik förmåga att kombinera yogans filosofi med vetenskap, för ett ergonomiskt och uppbyggande yogautövande!

Boka på Yogaroom

 

 

 

I backspegeln:

 

2016: FÖRELÄSNING PÅ YOGAGAMES

 

På Yogagames Göteborg föreläste Erik om fysiologin och psykologin bakom smärta. Många i publiken var yogalärare och intresserade av hur man kan hjälpa och förstå elever med olika typer av smärtor.

games 1